Sarayönü Belediyesi'nden Taziye Çadırı Hizmeti

Sarayönü Belediyesi'nin yeni dönem hizmetleri arasında yer alacak olan taziye çadırları, ilçeye geldi.

Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin halk için, halka odaklı olduğuna vurgu yapan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, taziye çadırları ile ilçe halkına yardımcı olacaklarını ifade etti.

Cenaze merasimlerinde yaşanan sıkıntıları bildiklerini dile getiren Solak, Belediye olarak taziye çadırı aldıklarını söyledi.

Sarayönü'nün hizmet kalitesini yükseltmek gerektiğine vurgu yapan Solak, şunları kaydetti:
"Bu anlayışla yola çıktık. Belediye hizmeti demek sadece yol yapmak, su hizmeti vermek değildir. Biz, bu konuda ufku genişlettik. Sosyal belediyecilik hizmetlerini de yapıyoruz. Bu manada taziye çadırları hizmeti, bu anlayışın bir sonucudur. Halkımıza yardımcı olabilmek adına, bu uygulamanın eksikliği ile ilgili bazı talepler aldık. Böyle bir şeye ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Bu ihtiyacı gidermek için de harekete geçtik. Yapılan araştırmanın ardından siparişini verdiğimiz taziye çadırlarını teslim aldık. Bu çadırlar Sarayönü ilçe merkezinde ki 8 mahallenin yanı sıra Ahmet Hüdai Efendi Mahallesi, Medrese Mahallesi ve Ladik Halıcı Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Vatandaşlarımız bu hizmetten ücretsiz faydalanacak."
Kaynak: AA