Ruh sağlığı giderek bozuluyor

Şamil Tayyar, "Son günlerde yaptığı açıklamalar maalesef Hoca’nın giderek ruh sağlığının, ayarının bozulduğunu gösteriyor.” dedi.

Ruh sağlığı giderek bozuluyor
BEYAZ TV'de yayınlanan Latif Şimşek'in sunduğu'Son Söz' programına AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar konuk oldu. Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu programda Tayyar, Fethullah Gülen hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Latif Şimşek izleyiciden gelen, “Paralel yapının sonlandırılması için Fethullah Gülen'in Türkiye'ye getirilmesi gerekir düşüncesine ne diyor?” sorusunu sorması üzerine Şamil Tayyar, “Sayın Başbakanımız çağrı yaptı, dön dedi. Ama bu şartlarda döneceğine ben ihtimal vermiyorum. Mehmet Baransu'nun bir twit'i vardı,'2014'te Fethullah Gülen Türkiye'ye dönecek' diye. Herhalde onu bir lider, bir kahraman gibi döneceğini varsayıyorlardı. Gelinen bu aşamada döneceğini sanmıyorum. Fethullah Gülen Türkiye'ye dönse zannediyorum daha özgür olur. Çünkü Amerika'da rehin gibi duruyor.” ifadelerini kullandı.

“Belki bu yaşananlardan bir ders çıkartarak kendi ülkesine hizmet etme yolunu seçebilir.” diyen Tayyar, “Maalesef geldiği nokta gittiği istikamet doğru değil. Son günlerde yaptığı açıklamalar Hoca'nın giderek ruh sağlığının, ayarının bozulduğunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.