Kızıltepe Stk'dan Belediyeye Çözüm Önerilerinin Yer Aldığı Rapor Verildi

Kızıltepe Belediyesi ilçe sorunlarına çözüm bulmak amacıyla sivil toplum örgütleri ile istişarede bulundu.

Kızıltepe'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (STK) 24 ana başlık altında hazırladığı sorun ve çözüm önerilerine belediye başkanlığına sundu.
Kızıltepe STK Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter yönetim kurulu üyeleri ile hazırladıkları dosyayı Belediye Eşbaşkanı Leyla Salman ve Eşbaşkan Yardımcı Şükrü Yıldırım'a teslim etti. STK'nın hazırladığı raporda imardan çevreye, spordan sağlığa, sosyal ve ekonomik yaşantından eğitime, trafikten park bahçelere kadar birçok konu yer alıyor.
Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı Leyla Salman, ilçeyi birlikte yönetme anlayışı ile hareket ettiklerini bu kapsamda STK'larla istişare edeceklerini STK'lar tarafından sunulan önerileri önemsediklerini kaydetti.

STK Platform Başkanı Öter ise, sivil toplum örgütleri olarak, ilçenin kalkınması için kendilerinden destek isteyen kurumlara her zaman açık olduklarını belirterek şöyle dedi:
"Biz Sivil toplum örgütüyüz. Memleketin sorunlarına çözüm bulunması için gayret ediyoruz. Bu kapsamda belediyemizin sorun ve çözüm önerileri yöndeki rapor talebini hazırladık. Bundan sonrada bu yöndeki çalışmalara her zaman katkı ve destek sunmayı görev olarak biliyoruz."
Kaynak: AA