Kavşaklar ve Parklarda Peyzaj Çalışmaları Başladı

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kavşaklarda ve kentin çeşitli yerlerinde çiçeklendirme ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Kavşaklar ve Parklarda Peyzaj Çalışmaları Başladı

Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ve Cumhuriyet Mahallesi’nde kavşaklarda ve alanlarda çiçeklendirmeler yapıldı. Uşak Belediyesi’nin kentin her noktasının ayrı bir güzellikte olması için çaba verdiğini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu kapsamda ihtiyaç görülen her yerde park ve bahçeler müdürlüğünün çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı. Amaçlarının her yerinin yemyeşil ve çiçeklerde dolu bir kent olduğunu aktaran Cahan, “ İlimizin marka bir kent olması için durmaksızın çalışmalarımız devam ediyor. Projelerimiz için var gücümüz ile çalışmakla birlikte, kentimize küçük dokunuşlar ile kazanımlar sağlamak istiyoruz. Bu nedenle kentimizin birçok noktasında çiçeklendirme, peyzaj ve kavşak düzenlemelerimiz sürüyor” dedi

Alanlarda biten çalışmaların ardından vatandaşların beğenisini aldıklarını vurgulayan Cahan, kent dışından gelen misafirlerin de bu çalışmalardan haz alacağına dikkat çekti. Uşak Belediyesi’nin kentin imajı adına bu tür uygulamalara devam edeceğini bildiren Cahan, “limizin çiçek bahçesi olması ve yeşil imajı ile anılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere talepleri söz konusudur. Biz bu durumda istenilen bir kentin ortaya çıkması adına müdürlüklerimiz ile buna benzer çalışmalar yapacağız. Çalışmalarımızın akabinde kentimizin imajı açısından çok olumlu değişiklikler söz konusu olacaktır” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA