Badem Açıklaması

Ödemiş’in simgelerinden olan Ödemiş Milli Fuarı’nın düzenlendiği yeni fuar alanında Ödemiş Belediyesi’nce çalışma başlatıldı.

Badem Açıklaması
Fuar alanı tamamen kilit taş ile kaplanırken, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediyenin borç yükü nedeniyle 3 Eylül etkinliklerinin bu yıl daha mütevazı olacağını kaydetti.


Geçtiğimiz cuma günü düzenlediği basın toplantısında 3 Eylül Kurtuluş etkinliklerine de değinen Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Kurtuluş etkinlikleriyle ilgili çalışmalarımız başladı.

Etkinliklerle ilgili bizden kimsenin büyük beklentilere gireceğini tahmin etmiyorum. Çünkü belediyenin borcu bu kadar yüksekken, müteahhitlerin hatta basınımızın alacakları öylece dururken temkinli hareket etmek zorundayız. Şu anki tabloya göre bu seneyi biraz daha sade geçireceğiz” dedi.

‘Yüzde 0,51’den ötürü daha temkinli hareket ettiklerini kaydeden Badem, “Daha mütevazı ama özüne uygun bir fuarımız olacak. Önümüzde daha dört yıl var. Meclis üyelerimizin de önerileriyle daha büyük, daha güzel etkinliklere imza atacağımıza inanıyorum. Borçlar nedeniyle bu yıl böyle geçecek” diye konuştu.

FUAR ALANINDA KİLİT TAŞ ÇALIŞMASI
Öte yandan 2010 yılından bu yana 3-13 Eylül tarihleri arasındaki Ödemiş Milli Fuarı’na ev sahipliği yapan Zafer Mahallesi’ndeki fuar alanında da kilit taş kaplama çalışması başlatıldı.

İlk düzenlemesinde mıcır serili olan alanlar ile toprak alanlara kilit taş kaplaması yapılacağı belirtildi. Toplam 5 bin 500 metrekarelik kilit taş kaplamasının yapılacağı çalışmaların, 3 Eylül öncesi tamamlanacağı ifade edildi.

Belediye Fen İşleri ekipleri altyapı çalışmalarını bir kepçe ve bir greyder ile gerçekleştirirken, çalışmalar sonucunda fuar alanın tamamının kilit taşla kaplanmış olacak.
Kaynak: İHA