Azazil: Düğüm 29 Ağustos’ta sinemalarda

Korku sinemasına yeni bir boyut kazandıracak Azazil:Düğüm için geri sayım başladı.

Azazil: Düğüm 29 Ağustos’ta sinemalarda
Hedef kitlesinde metafizik ve korku filmlerinden keyif alan izleyiciler bulunan Azazil:Düğüm, konusunu insanların yaşadığı sıra dışı vakalardan alıyor. Dini açıdan bu tür olayların nasıl çözümlendiğini bilmek isteyenlerin de ilgisini çekecek film oldukça iddialı bir yapım.

SERİNİN İLK FİLMİ
Cin ve şeytan vakalarını farklı bir bakış açısıyla işleyen film bilim adamlarının bakış açılarını, doktor-hoca ikilemlerini ve birlikteliklerini perdeye taşıyacak. Azazil: Düğüm seri olması planlanan filmlerin ilki olma özelliğini de taşıyor.

OYUNCU KADROSU
Çekimleri henüz tamamlanan filmde genç ve yetenekli oyuncular rol almış. Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan ve Zafer Altun'a Antalya Şehir Tiyatroları ustalarından Murat Ercanlı dikkat çeken isimler arasında.

29 AĞUSTOS'TA VİZYONDA
Filmin gösterime girme tarihi ise 29 Ağustos 2014. Filmin senaryosu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım ait. Yönetmen koltuğunda ise Özgür Bakar oturuyor. 120 sinemada birden seyirci ile buluşacak filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstlenmiş.

İnsanların birbirlerine yaptıkları büyülerin Kuran-ı Kerim'e göre daha çok belli objelere düğüm atılması şeklinde gerçekleştiğini belirten Memişoğlu, ekibinden filmin merkezini bu tarz büyülerden ve varlıklardan korunma yollarını göstermek üzerine oturtmalarını istemiş.

FİLMİN KONUSU
Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın'la arabada giderlerken bir köpeğe çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır. Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, metafizik ve paranormal olaylar üzerine başka bir bakış açısı getiriyor.