Kayıp Ege Bulundu

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesi Odunluk İskelesindeki yazlıklarının yanından 2 gün önce kaçırılan 17 yaşındaki Ege Yurdakul, kaçırıldıktan tam 48 saat sonra, Jandarmanın düzenlediği operasyonla bulundu.

Kayıp Ege Bulundu
Genç kızı kaçıran zanlı göz altına alındı.
Galatasaray Basketbol takımının eski oyuncularından Haşim Murat Yurdakul’un 17 yaşındaki kızı Ege Yurdakul, yaz tatili için geldikleri Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesi Odunluk İskelesindeki yazlıklarının yakınında, Çarşamba gecesi saat 22.00 sıralarında ortadan kaybolmuş, genç kızdan bugüne kadar herhangi bir haber alınamamıştı. Yapılan araştırmalarda, Ege’yi 21 yaşındaki C.T’nin kaçırdığı tespit edildi. Gündüz, baba Yurdakul C.T’nin ailesiyle temas kurarak kızının kendisine teslim edilmesini, eğer kızı geri getirilirse şikayetinden vazgeçebileceğini söyledi.

C.T’nin ailesi bu teklifi kabul ederek saat 18.00’de kızı getireceklerini belirtti.

Ancak Ege, belirtilen saatte aileye teslim edilmedi.

İl Jandarma ve Geyikli Jandarma Komutanlığı, Ege’yi bulmak için özel bir ekip kurdu. Gün boyunca konuyla ilgili çalışmalar yapan, C.T’nin bulunabileceği adreslere baskınlar düzenleyen Jandarma ekipleri, genç kızın izine Kazdağları eteklerindeki Evciler köyü kırsalında ulaştı. Yapılan titiz takip sonucu, kaçırılan Ege ile C.T’nin izini bulan Jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonla gençleri Evciler köyü kırsalında, bir tarlanın ortasında naylondan yapılmış bir barakanın içerisinde buldu. İlk olarak Bayramiç İlçe Jandarmaya götürülen zanlı C.T ve Ege, daha sonra ailenin de bulunduğu Geyikli Jandarma Komutanlığına getirildi.

Burada araçtan indirilen Ege’ye yöresel kıyafetler giydirilmiş olması dikkat çekti. Ege Yurdakul’un yakınları, zanlı C.T’ye tepki gösterdi. Zanlı C.T alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilecek. Ege ise ailesine teslim edilecek.
Kaynak: İHA