Kabataş'ta otomobilin altında kalan Kübra'nın bacağı dikildi

Kabataş İskelesi'ndeki otobüs kazasında ağır yaralanan Kübra'nın tedavisi sürüyor. Bacağından ağır yaralanan 19 yaşındaki Kübra Dere, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat edildi ve bacağı dikildi.

Kabataş'ta otomobilin altında kalan Kübra'nın bacağı dikildi
Kabataş İskelesi'ndeki otobüs kazasında ağır yaralanan Kübra'nın tedavisi sürüyor. Bacağından ağır yaralanan 19 yaşındaki Kübra Dere, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat edildi ve bacağı dikildi. Ağabeyi Kübra'nın moralinin yerinde olduğunu söyledi. Bu arada otobüsü kullanan şoför Eyüp Er de adliyeye sevk edildi.

Kabataş'ta otobüs kontrolden çıktı ve önce taksiye ardından da büfeye çarptı.

O anda taksinin altında kalan genç kız ağır yaralanmıştı.

Kübra Dere, Şişli Etfal Hastanesi'nde uzun bir ameliyata alındı. Bacağının kesilme ihtimali de vardı. Ama doktorlar kurtarmayı tercih ettiler.

Ameliyattan sonra konuşan Kübra'nın ağabeyi Fahri Dere ameliyat ve Kübra'nın durumu ile ilgili bilgi verdi.

Kübra Dere'nin yanına sabah uğradığını, çorba ve su verdiğini söyleyen ağabeyi Fahri Dere, "Bilinci açık morali yerinde şu anda. Orada ilgilenenlerde durumunun iyiye gittiğini söylemişler. Doktorlarıyla görüşemedik. Detaylı bilgiyi onlar verecek" dedi.

Dere, kardeşinin dün ameliyata alındığını ve 4,5 saat sürdüğünü söyleyerek, "Kendisiyle konuştum. Hafif ağrıları olduğunu söyledi. Moral vermek amacıyla bunların geçici olduğunu, geçici bir süreç olduğunu, uzun bir süreç olsa da hepsi bitecek dedim. Kaza esnasında da bilinci açıktı. Arabanın altında sürüklendiğinde öleceğini sanmış. Buna da şükür diyoruz. Ondan gelecek iyi haberlere odaklanmış durumdayız. Herkesten dua bekliyoruz" dedi.

Cuma gününü Adalar'da geçirmek için yola çıktıklarını söyleyen Dere, "Olmadı. Nasip olmadı. Buraya geldik" dedi. Bir basın mensubunun "Belediye'den arayan oldu mu sizi?" sorusuna Dere, "Olmadı. Medya mensupları burada. Eş dost akraba geliyor, duyanlar arıyor. O kadar" şeklinde cevap verdi.

Bu arada kaza anında otobüsü kullanan şoför Eyüp Er de adliyeye sevk edildi. Er'in sorgusu sırasında, "Fren taş gibi olmuştu, bastığım halde durmuyordu" dediği belirtiliyor.