Erdoğan: Onun da çakma olduğunu yeni öğrendim

Başbakan Erdoğan Balıkesir'de Kuvayi Milliye Meydanı'nda halka seslendi. Konuşmasında çatı adaya yüklenen Erdoğan, "Onun da çakma olduğunu yeni öğrendim" dedi.

Erdoğan: Onun da çakma olduğunu yeni öğrendim
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir mitinginde halka seslendi. İki kez konuşmasına ara veren ve yaklaşık 15 dakika kuliste bekleyen Erdoğan, çatı adaya yüklenerek, "Onun da çakma olduğunu yeni öğrendim" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"BUNLAR KANA DOYMAZ"

İsrail dün sağlanan ateşkese uymadı. Bunlar kana doymaz. Ama o doyamadıkları kanda boğulacaklar.

Çocuk kadın yaşlı demediler ölüm yağdırdılar. Dünya şu anda yüzlerce çocuk ve binlerce kişi öldükten sonra çok cılız şekilde ilgilenmeye başladı. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Er ya da geç çıkacak. Uluslararası toplum artık İsrail’in bu soykırım sevdasının önüne geçmelidir.

"SENİNKİ CAN DA ÖBÜRKÜLER PATLICAN MI?"


Bizim polisimiz İstanbul Taksim’de cam çerçeve kıran sokaktaki inşalara saldıran vandallara biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdiğinde batılı medya ayağa kalkıp günlerce bunu konuşuyordu.
Ey ABD ey Avrupa sen de konuşuyordun. ABD, Avrupa şimdi neredesin? Çünkü bu başka bir türlü ittifak. Şimdi bir tane askerleri esir alındı diye İsrail feryat ediyor. Sen onu konuşuyorsun da 1500 şehidin hesabını kim verecek? Seninki can da öbürküler patlıcan mı ya patlıcan mı?

10 DAKİKALIK ARA

Erdoğan konuşmasına bir süre ara verdi. Yaklaşık 10 dakika sürecinde kürsüye çıkmayan Başbakan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

MHP Genel Başkanı'nın siyasi tarihi boyunca becerebildiği en iyi iş boyun eğmek.Bir görüntü vereceğim size çok enteresan bir görüntü.

“ÇAKMA EKMEL”

10 dakikalık aranın ardından yeniden kürsüden ayrılan Erdoğan 5 dakikalık aranın ardından konuşmasını şöyle sürdürdü:

Ekmel Bey Çanakkale Şehitleri herhalde diyor. Ben Kılıçdaroğlu’nun çakma olduğunu biliyordum da onun bugün çakma olduğunu yeni öğrendim. Akşam başka sabah başka. Dürüst ol.Türkiye’de siyasette dürüstlüğü biz getirdik. 8 seçimde bu millet bizlere ‘yürüyün’ dediyse bu millet inandı güvendi bize de ‘yürüyün’ dedi.

“ŞANTAJDAN ONLARI BİZ KURTARACAĞIZ”

CHP’nin, MHP’nin iradesini teslim aldılar. Pensilvanya bizim telefonlarını dinlediği kadar bunların da telefonunu dinledi. MHP’nin ipini Pensilvanya’ya teslim ettiler. Bize şantaj yaptılar boyun eğmedik. Ama bunlar boyun eğiyorlar bu şantajdan da esaretten de onları biz kurtaracağız. Bunların inlerine gireceğiz dedik. Bitmedi devam ediyor. Şuanda İstanbul’da şov yapıyorlar bu şovmenler de bunun hesabını verecek.