Türkiye Gazetesi Dağıtıcıları Piknikte Bir Araya Geldi

Türkiye Gazetesi Ankara Bölge Aktif-Dağıtım kanalı çalışanları, motivasyon toplantısı için piknikte buluştu.

Türkiye Gazetesi Dağıtıcıları Piknikte Bir Araya Geldi

Ankara Bölge Türkiye Gazetesi Aktif Dağıtım Departmanı çalışanları, Bölge Temsilcisi Ahmet Özkan liderliğinde, Kazan ilçesinde düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi. Etkinliğe katılan çalışanlar, hem piknik yaptı, hem de kaynaşma imkanı buldu.

Bölge Temsilcisi Ahmet Özkan, yaptığı konuşmada, satış ve pazarlamanın, moral -motivasyon demek olduğunu belirterek, "Geçen ay bu ekip verilen hedefleri yakaladı. Emeği geçen, gayret eden herkese teşekkür ederim. Bu tarz organizasyonlar bölgemizde sık sık yapılarak çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını en üst seviyede tutacağız. Türkiye Gazetesi çalışanları olarak hepimiz bir aileyiz. Bu ailenin her ferdi, büyüklerimizin arzuları doğrultusunda, hem kendisine hem de çevresine özellikle ailesine çoluk çocuğuna faydalı olmak zorundadır. Hepinizde bu gayreti görüyor ve Rabbime şükrediyorum. Sizleri de böyle bir hizmet kervanında görmekten çok mutlu oluyorum. Hepinizi bu başarıdan dolayı kutluyor bunun devamını diliyorum" dedi.

Kazan esnafından misafir olarak katılan Türkiye Gazetesi abonesi Hilmi Güneş ise, “Her gün sabah sabırsızlıkla beklediğim gazetemi kapıma kadar getiren ve her okuyucuya aynı hizmeti veren bu topluluğun içinde olmak benim için onur verici. Başta Ahmet Bey'e olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak muhabbetinizi daim eylesin” dedi

Kaynak: İHA