Müdürden Başkan Özkan’a Ziyaret

Simav’a bir süre önce İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Azimet Doğan, Simav Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Özkan’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Müdürden Başkan Özkan’a Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkan, Simav gibi her geçen gün büyüyüp gelişen turistik bir ilçede genç ve dinamik bir Emniyet Müdürünün görev yapmasının bir şans olduğunu söyledi.

Başkan Özkan, “Simav İlçe Emniyet Müdürümüz Azimet Doğan’ın ziyareti bizleri memnun etmiştir. Şu anda huzur ve refahın sağlandığı şirin ilçemizde diğer kentlere örnek olacak şekilde bir birliktelik tablosu var. Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü hep birlikte bu güzel ilçemizin huzuru ve refahı için çalışıyoruz. Bu gerçekten çok güzel bir tablo. Bu birlikteliğin devam etmesinden yanayız” şeklinde konuştu.

Simav İlçe Emniyet Müdürü Azimet Doğan, “Yerel yönetimlerin yaptığı iyi çalışmalar şehrin huzuruna katkı sağlıyor. Belediye Başkanımız ve ekibinin sergilediği güzel çalışmalar ilçenin asayişinde bize de çok önemli katkılar sağlıyor. Bu yüzden başkanımızın başarılı çalışmalarını takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA