Mersin'de ölen gencin cenazesinde ağlayarak oynandı

Mersin'de, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisinin annesi, "mürüvvetini göremedim" diye ağıt yaktığı oğlu için davul zurnalı cenaze töreni düzenledi.

Mersin'de ölen gencin cenazesinde ağlayarak oynandı
Yenişehir ilçesinin İsmet İnönü Bulvarı'nda 1 Ağustos'ta arkadaşlarıyla yürüyen Mersin Üniversitesi matematik bölümü 3. sınıf öğrenci Mehmet Deniz Sınar, D.A. yönetimindeki KKTC plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

8 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sınar, burada 8 gün süren tedavisinin ardından sevk edildiği Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti.

CENAZEDE DAVUL VE ZURNA ÇALINIP, KINA YAKILDI


Babasını da geçtiğimiz yıl kaybettiği öğrenilen Sınar için merkez Akdeniz ilçesi Turgutreis Mahallesi'ndeki evinde cenaze töreni düzenlendi. Gencin arkadaşları ve yakınları uzun süre gözyaşı dökerken, anne Muazzez Sınar, "mürüvvetini göremedim" diyerek ağıt yaktığı oğlu için geleneklerine göre davul ve zurna çaldırdı. Yakınlarıyla beraber ağlayarak oynayan anne, oğlunun eline de cenaze aracında kına yaktırdı.

ADALET VARSA YERİNİ BULSUN

Anne Sınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluna çarpan sürücünün 16 yaşında olduğunu iddia ederek, "Ben bir anneyim, adalet varsa yerini bulsun. Paralarıyla çocuklarını kaçırmaya çalışıyorlar, benim evladımı geri getirebilecekler mi? Geçen yıl eşimi kaybettim daha yıl dönümünü yapamadan bir kızımla kaldım" dedi. Cenaze daha sonra Karaduvar Mezarlığı'nda toprağa verildi.