Konyaaltı Belediyesi'nden Yeni Bir Park

Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Uluç Mahallesi’nde yen park çalışmasına başladı.

Konyaaltı Belediyesi'nden Yeni Bir Park

Uluç Mahallesi’nde son derece modern şekilde projelendirilen parkın yaklaşık üç ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

Uluç Mahallesi’nde 1164-1165 sokak kesiminde 1071 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan park içerisinde, çocuk oyun alanı, 1 adet engelli çocuk oyun grubu, 1 adet tahterevalli, 1 adet ikili engelli salıncağı bulunacağı belirtildi. Çocuk oyun alanında çocukların düştüklerinde zarar görmelerini engellemek için zeminin kauçukla kaplanacağı belirtildi.

Engelli vatandaşlarında unutulmadığı parkta, yürüme yollarında görme engelli vatandaşların kullanımlarını kolaylaştırabilmek için ikaz-takip taban uğlası kullanılacağı, parkın gece kullanımı ve emniyeti için aydınlatma sistemi de kurulacağı ifade edildi.

Konyaaltı’nın yeşil dokusunu her geçen gün zenginleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı
Muhittin Böcek, “Uluç Mahallemizde 1071 metrekare alan üzerine yeni bir park inşa ediyoruz. Parkımız üç ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

Kaynak: İHA