İhh Genel Başkan Yardımcısı Said Demir’den Şehzadeler Belediyesine Ziyaret

Uluslararası İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Genel Başkan Yardımcısı Said Demir, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

İhh Genel Başkan Yardımcısı Said Demir’den Şehzadeler Belediyesine Ziyaret
Demir, Başkan Çelik’e İHH’nın Manisa’daki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Çelik, İHH’nın Türkiye’nin yüz akı olduğunu ifade etti.


İHH Genel Başkan Yardımcısı Said Demir, Manisa ziyareti sırasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’le yemekte bir araya geldi. Demir, İHH’nın Manisa’da devam eden çalışmaları ve Soma’da yetim kalan çocuklar için yapmayı planladıkları projeler hakkında Başkan Çelik’i bilgilendirdi. Demir “Değerli başkanımızı bizleri misafir ettiği için çok teşekkür ediyorum. Bugün kendisine hem hayırlısı olsun ziyaretine geldik hem de ileriye yönelik neler yapabiliriz, çalışmalarımızı nasıl hızlandırabiliriz diye fikir alışverişinde bulunmak istedik. Manisa’da bir mülteci sorunu olduğunu biliyoruz. Mültecilere yönelik bir çalışma yapabiliriz. Ayrıca bilindiği gibi Soma’ da bir maden faciası yaşandı. Orada yetim kalan çocuklarımızla ilgili nasıl çalışmalar yapabiliriz, bu konuda istişarelerde bulunacağız” dedi.

İHH’nın uluslararası arenada Türkiye’nin yüzünü ağartan bir teşkilatlanma olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bilindiği gibi İHH, insanlık adına zorda kalanların imdadına yetişen, aynı zamanda uluslararası arenada Türkiye’nin yüzünü ağartan bir vakıftır. Bu bağlamda Şehzadeler Belediyesi olarak İHH’yı önemsiyoruz. Türkiye ve dünyadaki çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Bugün Manisa’ya gelerek bizleri de ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sayın Said Demir ve İHH yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA