Bayındır'ın Başkanı Sesli, Alankıyı ve Kızılcaağaç'ı Dinledi

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Alankıyı ve Kızılcaağaç mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü ve sorunları yerinde çözüm bulmaya çalıştı.

Bayındır'ın Başkanı Sesli, Alankıyı ve Kızılcaağaç'ı Dinledi

Başkan Yardımcıları Ruhi Akşan, Hurşit Uslu ve İşletme İştirakler Müdür Vekili Ferda Yiğit ile birlikte Alankıyı Mahallesi'nde vatandaşlarla kahvaltı yapan Başkan Sesli ve ekibi, aynı zamanda sohbet niteliğindeki gezisinde bölgenin sorunlarını dinledi. Alankıyı Mahallesi sakinlerinin en çok şikayet ettiği konu ulaşım oldu. Başkan Sesli’den İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bağlantı kurmasını isteyen vatandaşlar, kısa zamanda ulaşım sorununun çözülmesini istediklerini iletti. Başkan Sesli konuyla ilgili olarak; “Ulaşım konusunda büyükşehir belediyesine taleplerimizi ileteceğiz. Bu konunun takipçisi olacağız. Umuyorum ki kısa sürede olumlu yanıt alacağız” dedi.

Mahalle halkına bölge için yapılması düşünülen imar ve şehircilik çalışmaları konusunda da bilgi aktaran Sesli; “Bölge ekonomisine katkı sağlamak için meydandaki dükkanların, tadilat işlemleri yapılacak. Aycacık Yaylası’ndaki elektrik ve su sıkıntısının çözümüne yönelik adımları atacağız. Bunun dışında Alankıyı kiraz üreticilerinin ürünlerini pazarlamaları için yeni bir alan kuracağız” diye konuştu.

Alankıyı’nın ardından Kızılcaağaç Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluşan Başkan Sesli ve ekibi, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sesli ayrıca, Çevre temizlik ve fen işlerinin çalışmalarını yerinde tespit etti.
Kaynak: İHA