Acıpayam'dan Kısa Kısa

Acıpayam Kent Konseyi, ilçeye doğalgaz getirilmesi konusunda Belediye Meclisine öneride bulunulmasına karar verdi.

Geçtiğimiz ay genel kurulunu yapan ve yönetimi değişen Acıpayam Kent Konseyi, çalışma takvimini belirlemek için toplandı.
Acıpayam Belediye Meclisinde gerçekleşen ilk toplantıda, konseyin çalışması, görev ve sorumlulukları konusunda katılımcılar bilgilendirildi.
Kadın ve Gençlik Meclisi oluşturulması için genel sekreterliğe görev verilen toplantıda, genel sekreterlik görevine Acıpayam Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya Arman getirildi.

Acıpayam'a doğalgaz getirilmesi konusunda Acıpayam Belediye Meclisine öneride bulunulmasına karar verilen toplantıda, Acıpayam ile Serinhisar arasında uygun yer tespitinin yapılıp organize sanayi yeri belirlenmesiyle ilgili kamuoyu oluşturulması kararı alındı.
- Acıpayam Belediyesinden dükkan satışı
Acıpayam Belediyesine ait 7 dükkan, açık teklif usulü ihaleyle satışa çıkarıldı.
Belediyeye ait Aşağı Mahalle Eski Hastane Caddesi'ndeki Belediye Sarayı binası zemin katta bulunan iş yerlerinin, açık teklif usulüyle 11 Eylül Perşembe günü saat 14.00'te belediye toplantı salonunda ihale ile satılacağı belirtildi.
Büyüklükleri 18 ila 250 metrekare arasında değişen dükkanlar, 500 bin-1 milyon 600 bin lira arasında muhammen bedelle satışa sunuldu.
Kaynak: AA