Canik Belediye Başkanı Genç Açıklaması

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yaptığımız eserlerle ilçemizi Samsun'un merkezi haline getirdik" dedi.

Genç belediye çalışmaları hakında basın mensuplarına bilgi verdi.
Canik Kültür Merkezi'nin düğün ve toplantıların yanısıra ağırladığı ziyaretçi sayısı ile Samsun'un merkezi haline geldiğini belirten Genç, "Canik Kültür Merkezi, Samsun'un en işlevsel merkezi. Sahip olduğu iki salonla her gün mutlu yuvaların oluştuğu düğün organizasyonlarının düzenlendiği CKM, 630 kişi kapasiteli Samsun'un en büyük konferans salonu olan Necip Fazıl Kısakürek Salonu ile de toplantılara ev sahipliği yapıyor. İşlevselliği, modernliği ve kapasitesi nedeniyle büyük ilgi gören Canik Kültür Merkezi, son bir yılda 700 bine yakın insanı ağırladı" diye konuştu.

Kültür merkezinin sadece ilçenin değil, Samsun'un büyük bir ihtiyacını giderdiğini belirten başkan Osman Genç, şunları kaydetti:
"Yaptığımız eserlerle ilçemizi Samsun'un merkezi haline getirdik. Canik Kültür Merkezi Samsun'un en aktif merkezi. Konferans salonu, çok amaçlı salonlar, sinema salonları ile Karadeniz'de örneği bulunmayan bir merkez. Baktığımızda son bir yılda 700 bin insanımız Canik Kültür Merkezi'nin kapısından içeri girmiş. Bu da demek oluyor ki Samsun'un merkezi konumunda. Şehrimize böyle bir eser kazandırdığımız için mutluyuz."
Kaynak: AA