Üniversite Kazanan Öğrencilerden Kaymakam Kalaycı'ya Teşekkür

Havza ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın desteği ise üniversiteye hazırlık kursuna gönderilen ve üniversite sınavını kazanan 8 öğrenci, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'yı ziyaret etti.

Öğrenciler adına konuşan dershane yetkilisi Şerife Döndür Acar, öğrencilere verdikleri destek için Kaymakam Kalaycı'ya teşekkür etti.
Acar, "Sayın Kaymakamımızın sağladığı imkanlar ile 8 öğrencimiz çeşitli üniversitelerde okumaya hak kazandı. Kaymakamımıza öğrencilerimiz adına kendilerine tanıdıkları imkanlardan ve vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ise öğrencilerin zor olanı başardıklarını belirterek, "Sizler işin zorunu başardınız ve sınavı kazanarak yüksek öğrenim görmeye hak kazandınız. Şimdi sıra sizler de. Okullarınız başarı ile bitirerek herkese örnek teşkil etmelisiniz. Okullarınızı başarı ile bitirerek anne ve babalarınızı ile bizleri gururlandırmanız en büyük teşekkür olacak. Sizler başarılı olduğunuz sürece Havza Kaymakamlığı olarak her zaman sizlerin yanında yer alacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA