Ordu Meclisi Toplandı

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısı Ordu Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ordu Meclisi Toplandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Tomakin'in başkanlık ettiği 43 maddeden oluşan meclis toplantısında ana gündem maddelerini ağırlıklı olarak imarla ilgili konular oluşturdu.

"TAKSİ VE SERVİSLERE İLAVE ARAÇ TAKVİYE EDİLMEYECEK"
İhtisas komisyonlarından gelen raporlar ve dairelerden gelen tekliflerin değerlendirildiği toplantıda servis ve taksilere yeni yönetmelikler getirildi.

Bu maddeler arasında ‘Ticari Taksiler ve Taksi Durakları Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmenlik’ taslağı ve ‘Servis Araçları Hizmet Yönetmenliği’ taslağı mecliste görüşülerek oy çokluğu ile onaylandı. Bu yönetmenliğe göre taksi ve servislere ilave araç takviyesi yapılmayacak. Gündemin bir diğer maddesinde ise Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürütülecek olan; Konservatuvar, Meslek ve Sanatsal Eğitim Kurslarıyla ilgili olarak Ordu İl Mili Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü yapmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a yetki verilmesi talebine ilişkin teklif görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi bir sonraki toplantı tarihini 11 Eylül 2014 Perşembe günü, saat 15.00 olarak belirledi.
Kaynak: İHA