Ödemiş'in 20 Yıllık Osb Çilesi Bitiyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir’in Ödemiş İlçesinde 20 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili beklenen müjdeyi verdi.

Ödemiş'in 20 Yıllık Osb Çilesi Bitiyor!
Ulema, “OSB’nin yapımı 2015 programına alındı” dedi.


1993 yılında kurulan ancak, çeşitli nedenlerle alt yapı ihalesi geciken Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili müjdeli haber AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'dan geldi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ulema, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde yürüttükleri girişimlerin sonuç verdiğini belirterek Ödemiş OSB ile ilgili alt yapı çalışmalarının bakanlığın 2015 programına alındığını söyledi.

"Bu vesile ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık'a Ödemiş OSB ile ilgili desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" diyen AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, bölgenin gelişmişlik düzeyine önemli katkı sağlayacak ve Ödemiş ekonomisinin lokomotifi olmaya aday olacak Organize Sanayi Bölgesinin yatırım açısından da oldukça elverişli olduğunu vurguladı.

Yatırımcı, sanayici ve ticaret erbabına da bölgeyi el birliği ile kalkındırma çağrısında bulunan Ulema, bu süre içerisinde de çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini ve en kısa sürede Organize Sanayi Bölgesinin aktif hale getirileceğini aktardı.
Kaynak: İHA