Başkan Üzülmez, Gölcük ve Derince Belediye Başkanlarını Ağırladı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

Başkan Üzülmez, Gölcük ve Derince Belediye Başkanlarını Ağırladı
Gölcük ve Derince Belediye Başkanlarını makamında ağırlayan Başkan Üzülmez, “Başkanlarımızın tecrübeleri çıktığımız hizmet yolunda bizlere de rehber olacaktır” dedi.


30 Mart yerel seçimleri ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e tebrik ziyaretinde bulunmuştu. Gölcük ve Derince Belediye Başkanları da öneki gün Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u kapıda karşılayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, yardımcısı Zafer Arat da eşlik etti. Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret eden Belediye Başkanları Ellibeş ve Bulut, gecikmeli de olsa tebriklerini ilettikleri başkanın başarılı çalışmalarını yakından izlediklerini kaydettiler. Üzülmez’in Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek projeleri başarıyla hayata geçireceğine olan inançlarını dile getiren başkanlar, her konuda Başkan Üzülmez’e destek sözü verdiler.

İlçelerinde başarılı çalışmalara imza atmış değerli başkanları Kartepe’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Üzülmez, “Değerli başkanlarımızı Kartepe’de görmek bizleri güç ve moral vermiştir. Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran başkanlarımızın tecrübelerinden faydalanmayı isterim. Hakka hizmet halka hizmet şiarı ile çıktığımız hizmet yolunda başkanlarımızın tecrübeleri bizlere de rehber olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA