Aylin Nazlıaka ayakkabı olayını anlattı

AK Partili vekillere "Şeytan diyor ki ayakkabını çıkar fırlat" diyen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, o sözleri hakkında konuştu. Nazlıaka, "Onları bu şekilde terbiye etmeyi düşündüm. Aslına bakarsınız işe de yaradı" dedi.

Aylin Nazlıaka ayakkabı olayını anlattı
TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmelere CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın skandal sözleri damga vurmuştu. Kürsüde konuştuğu sırada AK Partili vekillere sinirlenen Nazlıaka, 'Şeytan diyor ki, çıkart şu ayakkabıyı, fırlat. Ama bir ayakkabıma bakıyorum bir size bakıyorum. Değmez diyorum' demişti. Yaşanan gerginlik ardından CHP'li vekile tepkiler sürerken Nazlıaka benzer tavrını sürdürdü.

'AYNALAMA YAPTIM'
CNN Türk ekranlarında canlı yayın konuğu olan Nazlıaka, 'Planlı bir hareket değildi. Ben bir çeşit aynalama yapıyordum. AKP zihniyetinin temsil ettiği bir takım cümleleri kendilerine söylüyordum. Aynalama yapmamdan çok rahatsız oldular ki oturdukları yerden sürekli laf attılar. Önce duymazdan geldim. Daha sonra ise konsantrasyonumu kaybettim.' dedi.

'AK PARTİLİLERİ TERBİYE ETTİM'

Anne içgüdüsü olarak ayakkabasına yöneldiğini ifade eden Nazlıaka, 'Onları bu şekilde terbiye etmeyi düşündüm. Aslına bakarsınız işe de yaradı ondan sonra sustular.' ifadelerini kullandı.

CHP'li vekil bardak fırlatmayı düşündüğünü de söyledi.

Aylin Nazlıaka ayakkabı olayını anlattı