Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hizmet kervanını Tekirdağ’ın her yerine ulaştırma çalışmaları kapsamında mahalle muhtarları ile 1. Muhtarlar Çalıştayı’nda bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tekirdağ'da bulunan 280 mahalle muhtarının katıldığı çalıştayda Başkan Kadir Albayrak ve daire başkanları muhtarlardan gelen sorunları dinledi. Ramada Otel'de gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmanı yapan Başkan Kadir Albayrak, hizmet kervanının Saray’ın Terzioğlu mahallesinden başlayacağını ve tüm mahallelere ulaştırılarak sorunların çözüleceğini belirtti.

Başkan Albayrak, Tekirdağ’ın en büyük sorunlarının ulaşım ve altyapı olduğunu belirterek, "Mazbatamızı almamızdan 128 gün sonra muhtarlarımızla bir araya geldik. Burada sadece sizin sorunlarınızı değil vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz. Hizmet kervanımızı ulaştırmak için yapacağımız altyapı ve stratejik plan konusunda vatandaşlarımızı siz bilgilendireceksiniz. TESKİ yaptığı güzel çalışmalarla vatandaşımızın su ve kanalizasyonda yaşadığı sorunları çözecektir. Yeni oluşan kadrolarımızla hizmet için sürekli muhtarlarımızla iletişim halinde olacağız. Yeni kurduğumuz Büyükşehir Belediyemiz’in tüm vatandaşlara hizmet götürmesini sağlayacağız" dedi.

Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları ulaşım, su, kanalizasyon, çevre temizliği konusundaki sorunlarını dile getirdi.
Kaynak: İHA