Ödemiş Osb İçin Ankara Maratonu

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kaymakam Abdullah Dölek ile birlikte geçen hafta Ödemiş’te düzenledikleri toplantının ardından Ankara’ya gitti.


Ödemiş OSB için gün boyu bakanlıklar arasında mekik dokuyan Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ve Belediye Başkanı Mahmut Badem görüşmelerin olumlu geçtiğini Ödemiş OSB’nin önümüzdeki günlerde hareketleneceğini belirtti.

İlk olarak Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık ile görüşen Kaymakam Abdullah Dölek ve Başkan Mahmut Badem burada Ödemiş OSB’nin alt yapı inşaatı için destek istedi. Daha sonra Müsteşar Ramazan Yıldırım ile görüşen Ödemiş heyeti ardından Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile görüştü. Burada da Ödemiş Süs Bitkileri Organize Sanayi bölgesi yer tahsisi görüşmelerini yapan Kaymakam Dölek ve Başkan Badem son olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret ederek Ödemiş’in ve Ödemiş Belediyesinin sorunlarını aktardılar.

Yoğun görüşmelerin ardından bilgi aktaran Kaymakam Abdullah Dölek görüşmelerin Ödemiş için yararlı olduğunu belirterek, “Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi için Ödemiş’te yaptığımız toplantılarımızın ardından gelişmelerin hızlı ve daha etkin olması için Başkanımız Mahmut Badem ile Ankara’ya geldik. Gün boyu farklı bakanlıklarda bakanlarımız ve müsteşarlarımız ile birebir görüşmeler yaptık. Görüşmelerin sıcak ve olumlu geçtiğini belirtmek isterim. İnanıyorum ki Ödemiş OSB ve Ödemiş’in diğer problemlerini çözecek çalışmalar yakında Ödemiş’e ulaşacaktır. Sayın bakanlarımıza ve müsteşarlarımıza ilçemize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

Belediye Başkanı Mahmut Badem de geziyle ilgili şunları söyledi: “Ödemiş’te kaymakamımızın da katılımı ile yaptığımız son toplantılarımızın ardından bölgemizin önemli yatırımları ve projeleri için Ankara’ya geldik. Bilim ve Sanayi Bakanımız Fikri Işık ile birebir görüşmemiz oldu. Kendisi bizim istediklerimizi Ödemiş OSB’nin gereksinimlerini destek vereceğini kaydetti.

Yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ardından Maliye Bakan Yardımcımız Abdullah Erdem Cantimur ile birebir görüşmeler yaparak Ödemiş Süs Bitkileri Organize Sanayi Bölgesi yer tahsisi konusunda ki sorunları aktardık. Ödemiş OSB’nin de canlanması konusunda destek istedik. Sayın bakan yardımcımız da bize karşı yapılması gereken desteği yapacaklarını söyledi.

Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mali Hizmetler Genel Müdürümüz Ömer Doğanay’ı da makamında ziyaret ederek Ödemiş’in genel sorunlarını aktardık. Müdürümüzde destek olacağını söyledi.

Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bakanlıklar arası mekik dokuduğumuz bir gün oldu Ödemiş’in geleceği için verimli bir gün oldu. Kaymakamımız Abdullah Dölek’e de teşekkür ediyorum”
Kaynak: İHA