Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı Genişletilecek

Gölcük ve Karamürsel'de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda kumsal alanın genişletilmesi talimatını verdi.

Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı Genişletilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ve Karamürsel sahillerinde incelemelerde bulundu. Sahil çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu'na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan eşlik etti.

Altınkemer, Dereköy ve sahil düzenlemesi tamamlanan Ulaşlı'da incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu yapılacak olan düzenlemeden herkesin yararlanacağını söyledi.

Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda kumsal alanın genişletilmesi talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, yapılan her hizmetin Kocaelililerin mutluluğu için olduğunu vurguladı.

Dereköy'de kısa sürede sahil düzenleme çalışmalarının başlayacağını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “4 kilometrelik sahil şeridi boyunca bisiklet ve yürüyüş yolları ile kumsal alanlar yapılacak. Burayı en güzel şekilde hemşerilerimizin kullanımına açacağız” ifadelerini kullandı.

Karamürsel sahillerinin Körfezin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Burada da eksik gördüğümüz yerleri tamamlayacağız. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Dereköy sahili de en güzel şekilde halkımıza hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

Gebze'den Karamürsel'e kadar İzmit Körfezi'nde sahil parkları yaptıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Depremden sonra denize küsen halkımızı tekrar Körfezimizle barıştırdık. Odak noktamız İzmit Körfezimizin temizlenmesi, atıkların Körfeze verilmemesi ve halkımızın stres atacağı mekânların oluşturulması oldu. Çok şükür bunu büyük ölçüde başardık” dedi.

Kaynak: İHA