Havza Belediyesi Sosyal Denge Sözleşmesini Yeniledi

Havza Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Samsun Şubesi Başkanlığı arasında sosyal denge sözleşmesi yenilenerek imzalandı.

Sendika temsilcileri ve Havza Belediyesi arasında bir süredir süren görüşmeler neticesinde anlaşmaya varan taraflar Havza Belediye Meclisi Toplantı Salonunda imza töreninde bir araya geldi.
İmza törenine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Şube Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli ve Havza Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçi katıldı.

Sözleşme, Belediye Başkanı İkiz ve Bem- Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever tarafından imzalandı.
Sever, "Birlik ve beraberlik ile Havza Belediyesi'nde güzel ve hayırlı bir işe imza attık, Murat başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle başkan başkanlığını yapmış ve memurunu düşünmüştür. Bugün sizler için bir bayram olmuştur. Sıra çalışanlardadır. Sizler de, memleketinizi ve başkanınızı düşünerek çalışmalısınız" dedi.

Belediye Başkanı İkiz ise şunları dile getirdi:
"Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışanların motivasyonunu sağlamak için her zaman biz çalışanın ve alın teri dökenin ve görevini layıkıyla yapan herkesin yanındayız. Geçtiğimiz dönem yapılan sözleşmeyi bir miktar daha artırarak yeni bir denge sözleşmesi imzaladık. Bizler canla başla büyük bir gayretle güzel şeyler yapacağımız kanaatindeyim. Toplu şekilde bir ve beraber aynı hedefe yürürsek engelleri aşar güzel şeyler yaparız. Bu sözleşmenin sizler ve aileleriniz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum."
Konuşmalar sonunda Bem- Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, İkiz'e teşekkür ederek, günün anlam ve anısına sendika logolu vazo takdim etti.
Kaynak: AA