Dikili Belediyesi'nden Eğitime Büyük Destek

CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından eğitime verdiği desteklerle öne çıkan Dikili Belediyesi, ilçedeki tüm okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır gelmesi için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Dikili Belediyesi'nden Eğitime Büyük Destek

İlçe sınırları içerisinde bulunan tüm okulların ve dersliklerin fiziki koşullarının iyileştirilmesi, yeni öğretim yılına hazır hale getirilmesi için kolları sıvayan Dikili Belediyesi ekipleri çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Öğrencilerin çağdaş şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri ve kaliteli eğitim almaları için çalışmalar yürüten Dikili Belediyesi ekipleri öncelikli olarak okulların korkuluklarının, giriş kapılarının, spor alanları ile dış cephesinin boyalarını yapıyor. Ardından da okul giriş ve çıkışları ile tuvaletleri modernleştirilerek, dersliklerde bulunan pencere ve kapıların bakımı, onarımı yapılarak, sıralar ile tahtalar zımparalanıp boyanıyor. Yapılan bu teknik işlerdeki hedefin çocukların iyi fiziki şartlarda eğitim alması olduğu yetkilerce ifade ediliyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dikili Belediye Başkan Vekili Seyfettin Uysal şöyle konuştu:
"Belediye Başkanımız Mustafa Tosun önderliğinde sosyal belediyecilikte örnek olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Dikili Belediyesi olarak sınırlarımızdaki eksiksiz 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. Katılımcı, şeffaf, insana, çevreye saygılı, geleceğini düşünen yönetim anlayışıyla hizmet üretiyoruz. Bu hedefte çocuklarımıza ve onların eğitime verdiğimiz destekleri çok önemsiyoruz. Mustafa Tosun başkanlığındaki Dikili Belediyemiz hayatın her alanında olmaya devam edecektir. Eğitime, geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz destek tüm hızıyla devam edecektir. 2014-2015 Eğitim-öğretim döneminin başlamasına kadar okullarımızdaki çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz."
Kaynak: İHA