Bu sabah ikinci kötü haber! Onlarca yaralı var...

Rize’den Samsun’un Bafra ilçesine giren yolcu otobüsü, Samsun girişinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada 51 kişi yaralandı.

Bu sabah ikinci kötü haber! Onlarca yaralı var...
Kaza Canik ilçesi Toptepe Mahallesi bir alışveriş merkezi önü Atatürk Bulvarı'nda saat 03.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize'den Samsun'un Bafra ilçesine giden Muharrem G.(41) idaresindeki 55 YA 449 plakalı yolcu otobüsü direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak demiryolu kenarına devrildi. Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve AFAD ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan ve otobüsün içinde sıkışan yaşlı bir kadına ilk müdahale aracın içinde yapıldı. Sıkıştığı yerden çıkartılan yaşlı kadın sedye ile ambulansa taşındı. Kazada, yaralanan otobüs şoförü Muharrem G. ile birlikte 19 kişi samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 8 kişi Gazi Devlet Hastanesi'ne, 11 kişi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, 3 kişi Medicana Samsun Hastanesi'ne, 3 kişi Atasam Hastanesi'ne, 4 kişi Medicalpark Hastanesi'ne ve 3 kişi ise Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralanan 51 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.