Yavru kedileri ayağının altında ezerek öldürdü

İstanbul Fatih'te kedi ve köpeklere musallat olan, onlara işkence yapan esrarengiz kadın önceki gece 2 yavru kediyi acımasızca tekmeleyip, başlarını ezerek öldürdü.

Yavru kedileri ayağının altında ezerek öldürdü
Esrarengiz hayvan katili 2 yavru kediyi önce defalarca tekmeledi; sonra da ayaklarının altına alıp sokak ortasında öldürdü. İnsanın kanını donduran görüntüler güvenlik kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı.

Olay, art arda yaşanan hayvan ölümlerinin peşine düşen mahallelinin çabasıyla ortaya çıktı. Esrarengiz giyimli bir kişinin sokakta gördüğü hayvanlara işkence yaparak öldürdüğünü gördüğünü söyleyenlerin sayısı arttı. Önceki gün, aynı bölgede iki kedi yavrusunun ölüsü bulundu.

KAMERA EŞİNE ENDER RASTLANIR VAHŞETİ KAYDETTİ

Başlarının ezik olduğu görülen kedi yavrularının nasıl öldüğünü soruşturan mahalleli, olayın yaşandığı yerdeki kameraların varlığını farketti. Kamera kayıtları izlenince inanılması zor vahşet ortaya çıktı.

HAYVAN KATİLİ CİNAYETİ İŞLERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Kayıtlar geçtiğimiz pazar gününe ait. Saat 03.00 sıraları. Kadın mı erkek mi olduğu anlaşılmayan tuhaf giyimli bir kişi anne kedi ve yavrularına işkence yapıyor. Yaşanan vahşeti anlatacak kelime yok.

ANNE KEDİ YAVRULARINI KURTARMAK İÇİN SALDIRDI


Ancak bir ara anne kedinin yavrularını tekmeleyen kişiye son bir hamleyle saldırışı var ki, bu çaba insanın gözünü yaşartıyor.