Simav’ın Emniyeti Doğan’a Teslim

Kütahya’nın Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Tokat’tan atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Azimet Doğan görevine başladı.

Simav’ın Emniyeti Doğan’a Teslim

Anastezi uzmanı eşinin de Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine atamasının yapıldığını ifade eden 1 çocuk babası Simav’ın yeni Emniyet Müdürü Azimet Doğan, Amerika ve İngiltere’de aldığı eğitimi ve mesleki tecrübesiyle birlikte 25 bin nüfuslu turistik ilçede emniyet ve halkı bütünleştirerek güzel hizmetlere imza atmak istediğini söyledi.

Simav gibi şirin ve güzel bir ilçeye atanmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Doğan, “Simav’da huzurlu bir ortam oluşturmak ve halkımızın mutluluk içerisinde yaşamını sürdürmesi için emniyet teşkilatımız olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Simav’da zaten var olan güven ortamında ilçe halkı ve emniyet teşkilatı olarak bir takım ruhu içinde birlikte çalışarak devraldığımız bu güven ortamını daha da ileri seviyelere taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu

Simav’da halkın emniyete karşı olumlu bir yaklaşımda olduğu yönünde bilgilere ulaştığını dile getiren Doğan, “Bu gerçekten sevindirici bir durum. Halkımız ile olan irtibatımız eski müdürlerimiz de olduğu gibi daimi olacak. Halkımızın huzuru için 24 saat görev başında olacağız. Kapımız her zaman vatandaşlarımıza açık olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA