Bayındır'ı Grup Mevce Coşturacak

Çiçeğin Başkenti Bayındır'da yaz hareketliliği sürüyor.

Bayındır'ı Grup Mevce Coşturacak
Bayındır Belediyesi de yaz akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kurulmasıyla etkinlik, konser ve şenlik organizasyonlarının sayısını artırmayı hedefleyen belediye, Haziran ve Temmuz aylarında yaptığı etkinliklerin ardından Ağustos ayına da hızlı bir giriş yapıyor. 13 Ağustos'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesi’nin birlikte düzenlediği organizasyonda Grup Mevce sahne alıyor. Türk halk müziğinin tanınan grubu, 13 Ağustos Çarşamba akşamı Bayındır Şehir Stadyum’unda sevenleriyle buluşuyor.
4 EYLÜL KURTULUŞ COŞKUSU
Belediye’nin Ağustos ayı etkinlikleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da devam edecek. Bayındır Belediyesi sponsorluğunda hazırlanacak programda Gözde Anıl, Hazal ve Ferdi Gürses sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kortej yürüyüşünün ardından düzenlenecek konsere Bayındırlıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Eylül’de ise Bayındır’ın kurtuluş etkinlikleri 3 gün ve gece boyunca devam edecek. Gün içerisinde çeşitli etkinliklerin yapılacağı kurtuluş haftasında, akşamları da konserler yapılacak. 2 Eylül Salı günü Samsun Sanat Tiyatrosu Bayındır’da olacak. Turgut Özakman’ın satış rekorları kıran kitabından uyarlanan eser, Bayındırlılarla buluşacak. Oyun gündüz ve gece olmak üzere iki kez sahnelenecek. Samsun Sanat Tiyatrosu’nun 36 kişilik ekibiyle hazırladığı oyun, Türk milletinin kahramanlıkları ve kurtuluş mücadelesini anlatıyor. 3 Eylül akşamı ise TRT Müzik Bayındır’dan tüm dünyaya canlı yayın yapacak. 4 Eylül kurtuluş günü vasıtasıyla yapılan tüm organizasyonlar, ücretsiz olacak.
Kaynak: İHA