Başkan Özkan’dan Yeni Emniyet Müdüre Hayırlı Olsun Ziyareti

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, ilçesine yeni atanan Emniyet Müdürü Azimet Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Özkan’dan Yeni Emniyet Müdüre Hayırlı Olsun Ziyareti

25 bin nüfuslu turistik ilçesine Tokat’tan yeni atanan Emniyet Müdürü Azimet Doğan’a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Simav’ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, baş başa yaptıkları görüşmede bazı konularda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Başkan Özkan, “Simav’ımızın asil bir ailenin evladı olduğu her halinden belli olan yeni bir Emniyet Müdüre kavuşmuş olmasından çok büyük mutluluk duydum. Kendisine şirin ve mütevazi ilçemize öncelikle hoş geldiniz dedim. Görevinde üstün başarılar temennisinde bulundum. Genç ve yetenekli Müdürümüzün Simav’ımıza çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bizlerin de Belediye olarak kendisine her türlü hizmete hazır olduğumuzu açıkça beyan ettim” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Simav’ın yeni Emniyet Müdürü Azimet Doğan, “Başkanıma nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Nazik ziyareti beni gerçekten çok duygulandırdı. Görev yapmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğum Simav’ımızın huzur ve güvenliği için inşallah hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yarım saati aşkın süren ziyaretin ardından Emniyet Müdürü Azimet Doğan Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a makam odasından hizmet binasının giriş kapısına kadar refakat ederek uğurladı.

Kaynak: İHA