Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine Göz Sağlığı İndirimi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kdz.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine Göz Sağlığı İndirimi
Ereğli’de faaliyet gösteren AvrupaGöz Hastanesi arasında oda üyelerine yönelik sağlık hizmetlerinde indirim anlaşması imzalandı.
Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, oda üyelerine yönelik Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren AvrupaGöz Hastanesi ile sağlık hizmetlerinde indirim anlaşması imzaladıklarını söyledi.

İmzaladıkları protokolden dolayı mutlu olduklarını belirten Gelgeç, “ İmza protokolü kapsamında üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınlarından muayene ücreti farkı alınmayacak sadece devlet katkı payı olan 12 TL alınacaktır. Tüm tetkikler ve lazer ameliyatlarda yüzde 30, genel ameliyatlarda yüzde 20 indirim yapılacaktır. Katarakt ameliyatlarında fark alınmayacaktır. Üyelerimize hayırlı olsun. Bu vesile ile Kdz. Ereğli AvrupaGöz Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan imza protokolünde Kdz. Ereğli Avrupa Göz Hastanesi İdari İşler Müdürü Kemal Acar, Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Nurhan Çakır, Hastane personeli, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Kaynak: İHA