Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesindeki bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, bakım çalışması nedeniyle yarın ve çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Kesintinin Şarköy'e bağlı Güventur, Huzur, Yalçın, Maviözveren, Manolya, Nergiz, Papatya, Açelya sitleri ile Kocaali ve Terziköy mahallelerinde, 09.00-17.00 arasında uygulanacağı ifade edildi.


- Kapaklı'da yeşil alan çalışmaları


Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe sınırları içindeki yeşil alan ve parklarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı yazılı açıklamada, yaz aylarında daha temiz bir çevre oluşturmak amacıyla ot biçme ekipleri kurulduğunu bildirdi.
Mandalı, vatandaşların haşere şikayetleri doğrultusunda, park ve bahçeler, ana yol kenarları ve mahalle aralarında henüz yapılaşma olmayan yerlerde oluşan otların biçildiğini belirtti.

Kapaklı'nın yeni gelişmekte olan bir ilçe olduğunu, yapılaşma olmayan arsalarda haşereler oluştuğunu ifade eden Mandalı, şunları kaydetti:
"Bunların temizlenmesi için yoğun şikayet alıyorduk. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip çalışıyor. Park ve Bahçelerimiz daha bakımlı olacak. Bir taraftan otlar biçilecek, bir taraftan vatandaşlarımızın şikayeti değerlendirilecek. Bir yandan da bakım ve sulama yapılacak."

-Tekirdağ'da hava durumu

Tekirdağ'da hava sıcaklıkları artacak.

Tekirdağ Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hava sıcaklıkları yarından itibaren yükselecek.

Hava sıcaklığının çarşamba günü 31, perşembe günü ise 32 derece olması bekleniyor.

Kaynak: AA