Muharrem İnce isyan etti

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim mağlubiyetinden sonra isyan etti. Partisini topa tutan İnce çok sert açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce isyan etti
Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan hezimet CHP'de bardağı taşıran son damla oldu. Partililer bir bir isyan etmeye başladı.

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum yaptığı bir çıkışta sadece bir seçimin kaybedilmediğini, CHP seçmenini kandırdıklarını savunarak, 'Bu başarısızlığın sorumlusu kimse, Genel Başkan ise tabii ki olağanüstü kurultay olur' demişti.

Batum, kendilerinin, seçimden önce yol gösterdiklerini vurgulayarak, kimin, 'AKP'den yüzde 10 oy alacağız. Merak etmeyin herkes Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sevecek' dediğini sorduklarını ancak cevabını alamadıklarını dile getirmişti.

Muharrem İnce isyan etti

CHP Bafra Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yarar da 'Köşk seçiminde partisinin başarısız olduğunu' ifade ederek partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Bir bomba da CHP'nin sivri çıkışlarıyla adından sıkça söz ettiren CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den geldi. Şimdiye kadar sustuğunu söyleyen Muharrem İnce artık bundan sonra susmayacağını ifade etti.

Muharrem İnce twitter'da açtı ağzını yumdu gözünü! CHP'li vekil şunları söyledi;

ARTIK SUSMAYACAĞIZ


Ortada büyük bir hezimet var, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz.

PARTİMİN ERİYİP GİTMESİNİ SEYRETMEYECEĞİM

Yurttaşlarımızın umutsuzluğa sürüklenmesini ve partimin eriyip gitmesini seyretmeyeceğim.

ZAMANINDA UYARDIM

Bu kötü sonucu öngördüm, uyardım ama partime zarar vermemek için sustum ve seçimi kazanmak için çalıştım.

ÇAREYİ SAĞDA ARAYANLAR BAŞARILI OLAMAZ

Atatürk'ü terk eden, emeği önemsemeyen, kuruluş felsefesinden uzaklaşan, solu yok sayıp çareyi sağda arayanlar CHP'de başarılı olamaz. Şimdi hezimete kılıf bulma zamanı değil, çare olma zamanıdır.