Emet Belediye Başkanı Koca, Partisinden İstifa Etti

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait olduğu iddia edilen ses ve görüntülerin çıkmasının ardından partisinden istifa ettiğini bildirdi.

Başkan Koca, yaptığı yazılı açıklamada, bir süredir sosyal paylaşım sitelerinde kendisi ile ilgili yapılan isnatsız, çirkin ve karalamaya yönelik saldırılar olduğunu, AK Parti'de, yıllardır mücadele ettiğini ve bu camiaya mensup olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Kendisine ve partisine yapılmakta olan asılsız ve ahlaksız iftiralar hakkında, konunun yargıya taşındığını ifade eden Koca, şunları kaydetti:
"Bugün ülkemizde ilk kez halkın oylarıyla cumhurbaşkanlığına layık görülen, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize zarar vermemek için partimden istifa ediyorum. Bizler, bunları kimlerin hangi amaçlarla yaptıklarını gayet iyi biliyoruz. Emet'te yaşayanlarla asla alakası olmayan bu şahıslarla, Türk adaleti önünde hesaplaşacak, aklanarak yeniden partimize, dava arkadaşlarımızla mücadelemize devam etmek için en kısa zamanda geri döneceğim. Şahsıma ve partime yapılmakta olan asılsız ve ahlaksız iftiralar hakkında, konu yargıya taşınmıştır. Yargı süreci tamamlandıktan sonra bu kişilerin kimler olduğu ve ne amaçla yaptıkları ortaya çıkacaktır. Bu konuda yargıya inancımız tamdır. Her zaman olduğu gibi Emet halkına hizmet konusunda, hiçbir kişi ve şantaja boyun eğmeyeceğiz. Olayların yaşanmaya başlanmasından itibaren yakışıksız, ve şahsımızı karalamaya yönelik çirkin saldırılar karşısında, bizlere daima destek veren Emet halkına, olaylara büyük bir soğukkanlılıkla yaklaşarak, sağduyulu davranan parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA