Önce Sandığa Sonra Düğüne Gittiler

Kazan İlçesinde Mahmut ve Arife Uzun çifti cumhurbaşkanı seçimi için önce birlikte sandık başına, ardından düğünleri için salona gitti.

10 Ağustos'a düğün günlerini kararlaştıran Mahmut ve Arife Uzun çifti, aynı gün cumhurbaşkanı seçimi olunca iki telaşı bir arada yaşadı. Düğün için hazırlıklarını yapan çift, kuaförden gelinin alınmasının ardından oylarını kullanmak için Atatürk İlkokulu'na geldi. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk tarafından okulun bahçesinde karşılanan çift 1168 no'lu sandıkta oylarını kullandı.
Oylarını kullanmalarının ardından düğün salonuna geçen Mahmut ve Arife Uzun, nikah işlemlerini daha önce gerçekleştirdiklerini, bugün düğün telaşlarının arasında vatandaşlık görevlerini de yerine getirdiklerini belirtti.

Damat Mahmut Uzun, "Önce vatanımız milletimiz için sonra da mutluluğumuz için imza atalım diyerek sandığa gittik. Cumhurbaşkanı seçimi için oyumuzu kullandık ve böylece de vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Bu güzel ülkede mutlu olmak için de evlilik için imzamızı attık" diye konuştu.

Kaynak: AA