CHP’li Levent Gök provoke etti, Ankara’da ortalık karıştı

CHP’li Levent Gök’ün provokasyonu ile harekete geçen CHP’li bir grup Ankara’da ortalığı savaş alanına çevirdi.

CHP’li Levent Gök provoke etti, Ankara’da ortalık karıştı
Ankara Keçiören Toygar Börekçi Ortaokulu'nda vatandaşlar sandık başına gitti. Okula yabancı konukları taşıyan iki otobüsün gelmesini bahane eden CHP'li bir grup ise ortalığı karıştırdı.

YABANCI KONUKLARA SALDIRDILAR

Yabacı konuklar polis gözetimi altında oy verme işlemleri hakkında bilgi alırken CHP'li bir grup ise konukların AK Parti tarafından getirildiğini iddia ederek konuklara saldırdı. Otobüsleri taşlayan grup, ortalığı savaş alanına çevirdi.

LEVENT GÖK TELEFONUNA SARILDI
Otobüs şoförleri olay yerinden hızla uzaklaşırken, konuklar CHP'li grubun saldırısından kaçarak kurtuldu. Olay yerine gelen CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, önce polislerden bilgi aldı. Sık sık provokatif olaylarla gündeme gelen Gök, polislerle yaptığı görüşme ardından okula CHP'li ve MHP'li bir grubu çağırdı.

PROVOKATÖRLERDEN POLİSE TAŞ YAĞMURU
Gök'ün bu provokasyonu çok geçmeden işe yaradı. Bir grup provokatör okulun etrafından toplandı. Grup bir kez daha otobüslere saldırdı. Provokatör grup sadece görevini yapan basın mensuplarının da üstüne yürüdü. Hızlarını alamayan grup polisi taşlayarak yolu trafiğe kapattı.

Gerginlik ardından otobüsler polis eşliğinde uzaklaştırılırken bir seçim sürecine daha CHP'li Gök'ün provokasyonu damga vurdu.