Ak Parti Aydın'da Ülke Genelindeki Zaferi Kutladı

AK Parti Aydın İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğon’ın zaferini Kent Meydanı’nda bir araya gelerek kutladı.

Ak Parti Aydın'da Ülke Genelindeki Zaferi Kutladı
Partililer, Aydın’da AK Parti birinci gelmese de davul zurna eşliğinde halay çekip, oynayarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçim sonuçları ile elde ettiği başarıyı kutladılar.
Resmi olmayan sonuçlara göre, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından Kent Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi.

Müzik eşliğinde halay çeken AK Parti’lilerin kutlamasına daha sonra İl Başkanı Sadık Atay, Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş de katıldı.

Aydın’dan resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 37 oy alan Başbakan Erdoğan’ın ülke genelinde yaklaşık yüzde 52 oy alması üzerine meydanda toplanan AK Partililer, kutlama yaptılar. Ak Parti Aydın İl Binası önünde gerçekleştirilen kutlamaya daha sonra İl başkanı Sadık Atay ve Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş de katılarak vatandaşın sevincine ortak oldular. Davul zurna ve seçim aracının çaldığı müzik eşliğinde gerçekleştirilen kutlamalarda partililer bol bol ‘Erdoğan’ sloganı attı.
Kaynak: İHA