İzmirli Motorcular, Güneydoğu Gezisinde Öldürülen Motorcuları Andı

İzmirli motorcular, motosikletle İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'da öldürülen Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün katillerinin bulunması için eylem yaptı.

İzmirli Motorcular, Güneydoğu Gezisinde Öldürülen Motorcuları Andı

Sosyal medya aracılığıyla Cumhuriyet Meydanı'nda buluşan, Türk Chopper, İzmir Chopper, İZMOT, İZMOK, İzmir Motorcular Birliği üyesi yaklaşık 200 motosikletli, motosikletle İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'da öldürülen Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün katillerinin bulunması için eylem yaptı. Grup adına konuşan Emir Ataşan, ''Motosikletlerimizle ülkemizin cennet köşelerini güvenle dolaşmak istiyoruz. Güneydoğu gezisi sırasında kurşunlanarak yaşamlarını yitiren motosiklet tutkunları Engin Öksüz ve Abdullah Türk anısına Motosiklet Kulüpleri Birliği olarak Cumhuriyet Meydanı’nda toplandık. Bizler, her köşesini cennet olarak kabul ettiğimiz yurdumuzda güvenli yolculuklar yapmak istiyoruz. Motosiklet tutkunu iki kardeşimiz Engin Öksüz ve Abdullah Türk, hayalini kurdukları Türkiye yolcuklarında hunharca saldırıya uğramış, kurşunlandıktan sonra başları taşla ezilmek suretiyle yaşamlarını yitirmişlerdir. Öksüz ve Türk’e bir kez daha Allah’tan rahmet ve ailelerine baş sağlığı diliyoruz'' dedi.

Türkiye'de her geçen gün kulüpler aracılığıyla veya bireysel olarak motosiklet tutkusu yaygınlaştığını belirten Ataşan, “Motosikletlerimizi kullanırken bizi fark etmeyen sürücülere kurban olmak istemiyoruz. Engin ve Abdullah kardeşlerimizin katillerinin bir an önce bulunarak adaletin yerine gelmesini diliyor, bekliyor, umut ediyoruz'' dedi

Grup üyeleri basın açıklaması sonrası alkışla tempo tuttu. Daha sonra motorlarına binen grup, hayatını kaybeden, motorcular Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün anısına Cumhuriyet Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na kadar toplu halde motor sürdüler.
Kaynak: İHA