Hem Datköy’de İngilizce Kursu Açıyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi yaz döneminde Datköy Ramazan Karabağır İlköğretim Okulu'nda İngilizce kursu açacak.

Hem Datköy’de İngilizce Kursu Açıyor

Korkuteli Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Datköy Ramazan Karabağır İlköğretim Okulu'nda İngilizce kursu açacak. Kurs için 25 öğrencinin müracaat ettiği belirtilirken, İngilizce öğretmeni Arzu Aydemir tarafından verilecek olan kursun 40 saat süreceği kaydedildi.

Korkuteli Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu "HEM hayat boyu öğrenme anlayışı içerisinde doğrudan ya da işbirliği ile açtığı meslek edindirme kurslarının yanında sosyal, kültürel ve spor alanlarında da kurslar açıyor. Halk Eğitim Merkezleri bir çok kişi için özellikle okula devam edememiş ve hayallerindeki mesleklerle ilgili kurs alma imkanına sahip olamayanlara bir fırsat ortamı olmuştur" dedi.

Çobanoğlu, Halk Eğitim Merkezlerinin her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezine dönüştüğünü belirtti.

Kaynak: İHA