Çarşamba’dan Erdoğan’a Bağış Desteği

Samsun’un Çarşamba ilçesinde, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimde AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’a bağış desteğinde bulunuldu.

Çarşamba’dan Erdoğan’a Bağış Desteği

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bağış kampanyasına destek vermek amacıyla teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri bir banka şubesi önünde toplandı.

AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, burada yaptığı açıklamada, seçimlerde partilerinin adayının milletin adayı olan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederek, "Sayın Erdoğan'a bağış kampanyası başlatmak üzere burada bulunmaktayız. Biliyorsunuz, partiler hazine yardımı alabilir ama şahıslar, cumhurbaşkanı adayları hazine yardımı alamazlar. Dolayısıyla böyle bir bağış kampanyası başlatılmış oluyor. Adayımız Erdoğan millete, memlekete uzun zamandır canla başla çalışan, emek veren, gecesini gündüzüne katan önemli bir şahsiyet, milletin adamı, halkın adamı. Halkımız, 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimde milletin adamını destekleyecek. Cumhuriyet tarihinde bu bir dönüm noktasıdır" diye konuştu.

Ardından Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları banka gişeleri önünde sıraya girdi ve Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a bağış desteğinde bulundu.
Kaynak: İHA