Başkan Ak, Keçiörenlilerle Bayramlaştı

Keçiören Belediyesi’nin hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma töreni gencinden yaşlısına yüzlerce Keçiörenli'yi bir araya getirdi.

Başkan Ak, Keçiörenlilerle Bayramlaştı
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, hem vatandaşların hem de belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik örneğinin en güzel şekilde sergilendiği törende vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve yakından ilgilenen Başkan Ak, konuklarına çikolata ve kolonya ikram etti. Küçük misafirlerine de oyuncak hediye eden Başkan Ak, bayramların birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığı özel günler olduğunu belirtti.

Keçiören’de bayram coşkusunun ve sıcaklığının hep birlikte yaşandığına dikkat çeken Başkan Ak, “Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören’de de en güzel şekilde genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle huzurlu ve coşkulu bayram geçiriyoruz. Bu bayram da farklı coğrafyalarda yine üzüntü ve gözyaşı vardı. Dünyadaki tüm sıkıntıların bir an önce bitmesini, herkesin bayramı bayram tadında yaşamasını temenni ediyoruz” dedi.

Bayramların tatil günleri değil, sevgi, saygı, hoşgörü ve toplumsal duyarlılığın ön palana çıktığı günler olması gerektiğini vurgulayan Başkan Ak, “Bugünlerde yaşlılar ziyaret edilmeli, yardıma muhtaçlar sevindirilmeli. Günümüzde maalesef bu güzel geleneklerimiz unutularak bayramlar tatil günleri olarak görülmeye başlandı. Bizlere düşen görev bu gelenekleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır” diye konuştu

Kaynak: İHA