Ak Parti Kadın Kollarından Erdoğan’a Bağış

AK Parti Malatya Kadın Kolları tarafından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek için, bağışta bulunuldu.


AK Parti Kadın Kolları Emekliler Parkı’nda bir araya geldi. Burada basın açıklaması yapan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, 2002 yılından beri bütün seçimlerde kadınların AK Parti’nin iktidar olması için destek verdiğini söyleyerek, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olması içinde seçim çalışmalarında bulunduklarını kaydetti.

Akkurt, "Biz kadınlar olarak O'nu ne kadar sevdiğimizi, O'nu ne kadar desteklediğimizi bugüne kadarki bütün seçimlerde en fazla çalışanlar olarak ve en fazla oyunu verenler olarak gösterdik. Bugün de bunu göstereceğiz.O’nu 10 Ağustos günü cumhurbaşkanımız olarak görmek istiyoruz. Bunun için de elimizden ne gelirse yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 7 Ağustos günü Cumhurbaşkanı adayımız ve başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da Malatya’mızda ağırlayacağız. Cumhurbaşkanı adayımızı bugüne kadarkinden daha coşkulu bir şekilde karşılamaya hazırlanacağız. 10 Ağustos günü de sandıklarda en fazla çalışan olarak, en fazla oyu çıkaranlar olarak, elimizden geleni yapmış olarak ve İnşallah zafer kazanmış olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de atlatmış olmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve üyeler Ziraat Bankası Şubesine giderek Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan hesap numarasına bağış yaptı.
Kaynak: İHA