Acun Ilıcalı zirvedeki yerini korudu

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) için gerçekleştirilen araştırma, Temmuz ayında magazin dünyasında öne çıkan isimlerin nabzını tuttu. Araştırmaya göre, ayın en çokkonuşulan ismi Acun Ilıcalı oldu...

Acun Ilıcalı zirvedeki yerini korudu
Medya Takip Merkezi'nin (MTM) yaptığı araştırmaya göre, ayın en çok konuşulan ismi 4 bine yakın habere konu edilen Acun Ilıcalı oldu. Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda, Almanya'nın kupayı kazanması sonrasında Mesut Özil'in, sevincini tribünde maçı izleyen Acun Ilıcalı ile paylaşması, ünlü yapımcı ile ilgili çıkan haberleri de beraberinde getirdi. Ilıcalı, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışında yapılan özel maçta forma giymesiyle de haberlere konu oldu.

Uzun bir hastalık döneminin ardından hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatı, basında sık yer alan haberler arasındaydı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kanser tanısıyla yaklaşık 7 aydır tedavi altında olan Murat Göğebakan'ı ziyaret ederek mitinglerde ünlü sanatçı için dua istemişti. Murat Göğebakan, Başbakan Erdoğan için Uzun Adam şarkısını da bestelemişti.

MTM'nin aynı araştırmasına göre, ayın hakkında en çok haber yapılan diğer bir ünlü ismi, 2 bin 708 haberle Orhan Gencebay oldu. Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyon toplantısına ve iftar yemeğine katılmasıyla adından söz ettiren Gencebay, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarla da gündeme geldi.

Orhan Gencebay'ı sırasıyla Serdar Ortaç, İbrahim Tatlıses ve Sezen Aksu izledi.