Üzülmez, Kartepe 2000 Sitesi’nin Onur Konuğu Oldu

Derbent’te bulunan Kartepe 2000 Site yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Kartepe İlçe protokolü bir araya geldi.

Üzülmez, Kartepe 2000 Sitesi’nin Onur Konuğu Oldu
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başta olmak üzere ilçe protokolünün eksiksiz katıldığı iftar yemeği nezih bir atmosferde gerçekleşti.
Kartepe 2000 Sitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde ilçe protokolünü ağırlayan Cenap Yener, Tevfik Mayda, Pınar Büyükyılmaz, İrfan Ilıca, Bahadır Özer, Arda Yener’den oluşan site yönetimi kusursuz bir ev sahipliği yaptı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yanı sıra Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan, Derbent Jandarma Karakol Komutanı Jan. Bşçvş. Adnan Kankılıç, Nusretiye Muhtarı Turan Yıldız, Şirinsulhiye Muhtarı İrfan Yiğit, Nusretiye eski muhtarı İsmail Sevim iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Üzülmez’in onur konuğu olarak katıldığı davette, site yönetimine teşekkür eden Üzülmez, “Yaşadığımız yerleri güzelleştirmek alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile belediyelerin olduğu kadar, içinde yaşayan insanların gayretleri de ortaya güzel sonuçlar çıkmasını sağlar. Bunun güzel bir örneğini burada görüyoruz. Keyifle yaşanabilir bir yer olmuş” dedi.

Ferah bir mekanda böylesi modern bir yaşam alanında yaşamanın farklılığına dikkat çeken ilçe protokolü iftar yemeği sonrası siteyi gezme imkanı da buldular. Kartepe 2000 Sitesi Sosyal Tesisleri’ndeki iftar içilen çaylar ardından son buldu.
Kaynak: İHA