İhsanoğlu'nun katıldığı iftarda silah sesi

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Ayvansaray'da katılacağı iftar yerinde kavga çıktı. Bir el silah sesi duyuldu. Olay üzerine Ekmeleddin İhsanoğlu ayrıldı

İhsanoğlu'nun katıldığı iftarda silah sesi
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Eyüp'te katılacağı iftar programı öncesi, iki grup arasında çıkan kavga sırasında bir el silah sesi duyuldu. Olay sonrası İhsanoğlu, iftar programını beklemeden alandan ayrıldı. Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp Ayvansaray'daki Hz. Kab Mescidi'nde katıldığı iftar programında açıklama yapacağı sırada, iki grup arasında kavga çıktı.

BİR EL SİLAH SESİ DUYULDU


Kavga esnasında bir el silah sesi duyulurken, silah sesinin duyulmasının ardından İhsanoğlu alandan ayrılmak istedi. Bu sırada iftar programına katılan vatandaşlar İhsanoğlu'nu gitmemesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Vatandaşların ısrarının ardından iftar alanına doğru yönelen İhsanoğlu, kavganın devam ettiğini görünce, aracına binerek alandan ayrıldı. İhsanoğlu'nun alandan ayrılmasının ardından kavga eden grup alandan uzaklaştırıldı.

EYÜP SULTAN'I ZİYARET ETMİŞTİ

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp'te vatandaşlarla bir araya gelmişti. Bir saat boyunca Eyüp'te vatandaşlarla selamlaşan İhsanoğlu, yanına yaklaşan vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti. İhsanoğlu'na Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve çok sayıda partili eşlik etti. Eyüp Sultan'ı ziyarete gelen vatandaşları selamlayan İhsanoğlu, çevre esnafıyla da sohbet etmekten geri kalmadı. Yanına yaklaşan çocuklara da sevgi gösterisinde bulunan İhsanoğlu, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak fotoğraf çekildi. Son olarak Eyüp Sultan Camii'ne giren İhsanoğlu, girişte basın mensuplarının sorularına cevap vermedi. İhsanoğlu, basın mensuplarının sorularına 'İbadethanede, devlet kurumunda ve kışlada siyaset olmaz' diyerek cevap verdi.