Çatı aday İhsanoğlu'ndan aile fotoğrafı

CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu aile fotoğrafı çektirdi.

Çatı aday İhsanoğlu'ndan aile fotoğrafı
CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yarın düzenleyeceği basın toplantısına katılacak aile fertleriyle birlikte kameraların karşısına geçerek 'aile fotoğrafı' çektirip, basınla paylaştı.

İhsanoğlu ailesinde kim kimdir;


EŞİ ECZACI


Üç oğlu olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu.

BÜYÜK OĞLU TUĞRUL HUKUKÇU


Ailenin en büyük oğlu Tuğrul İhsanoğu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Boston Üniversitesi'nde banka ve finans masterı yaptı, yurtdışında yaşıyor.

ORTANCA OĞLU AZİZ FİNANSAL DANIŞMAN

Ortanca oğul Aziz İhsanoğlu, Northwestern Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra INSEAD'da işletme masterı yaptı. İstanbul'da yaşayan Aziz İhsanoğlu, finansal danışmanlık yapıyor. Evli olan Aziz İhsanoğlu'nun eşi Başak İhsanoğlu ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, New York Üniversitesi fikri mülkiyet hukuku sertifika programını ve Yale Üniversitesi ticaret hukuku programını tamamladı. İstanbul'da özel bir hukuk bürosunda çalışıyor.

KÜÇÜK OĞLU ORHAN TİCARETLE UĞRAŞIYOR

En küçük oğul Orhan İhsanoğlu, University of Warwick'de Foundation'dan ardından da University of Kent İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Şu anda uluslararası ticaret alanında faaliyet gösteriyor.

AİLENİN TEK GELİNİ BAŞAK

Ailenin tek gelini, Aziz İhsanoğlu'nun eşi Başak İhsanoğlu ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, New York Üniversitesi fikri mülkiyet hukuku sertifika programını ve Yale Üniversitesi ticaret hukuku programını tamamladı. İstanbul'da özel bir hukuk bürosunda çalışıyor.

Çatı aday İhsanoğlu'ndan aile fotoğrafı