Üzülmez ve Şeker Arslanbey’de Oruç Açtı

Ramazan coşkusunu ilçe geneline yayan Kartepe Belediyesi, ramazan ayının 10. günü de Arslanbey’de iftar programı düzenledi.

Üzülmez ve Şeker Arslanbey’de Oruç Açtı

Kartepe Belediyesi’nin SS 99 nolu Arstaş Tır ve Kamyon Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi sponsorluğunda düzenlediği iftar programına bölge halkının ilgisi büyük oldu. Eski belediye hizmet binası önündeki cadde üzerine kurulan sahnede iftar öncesi gösteri ekipleri çocukları eğlendirdi. İftar öncesi vatandaşlara tek tek hatır soran Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kazanların başına geçerek yemek de dağıttı.

Ramazan ayının 10. günü Arslanbey’de renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşirken Kartepe Belediyesi ramazan etkinliklerine Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve teşkilat mensupları, Arstaş Koopetarif Başkanı Şükrü Aslan ve kooperatif yöneticileri ile üyeler, eski belediye başkanları, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sıra mahalle sakinleri de katıldı.

Rahmet, sevgi, bereket, huzur ayında bu birlikteliğe ve berekete katkı sağlayan, destek olan Arstaş Kooperatifi gibi tüm sanayici ve iş adamlarına teşekkür den Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Bizlerle bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür ederim. Burada yalnızca iftar yapmıyoruz, sohbetlerde bulunup eski ramazanları yeni nesillere hatırlatarak yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Söz verdikleri hizmetleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan Başkan Üzülmez, “Ast olan iyi niyetle, Allah Rızası için çıktığımız bu hizmet yolunda sizlerin de desteği ile verdiğimiz sözlerin Rabbim bizi mahçup etmeyecek şekilde hayat bulmasıdır” dedi.

Kaynak: İHA