Sü Diş Hekimliği ‘nde 8 Bölüm, 9 Klinik Yenileniyor

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Diş Hekimliği Fakültesi,hastalara daha modern ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kliniklerde yenileme çalışmaları yapıyor.

Sü Diş Hekimliği ‘nde 8 Bölüm, 9 Klinik Yenileniyor

Kliniklerin mevcut alt yapısının tamamen değiştirileceğini ve daha modern bir hale getirileceğini ifade eden SÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bora Öztürk, “Fakültemizde öncelikle, Tedavi, Endodonti, Periontoloji, Çocuk Diş Hekimliği bölümlerimizi yenilemeye başladık. Özellikle hasta yoğunluğu çok olan bu bölümlerde günlük hasta bakımını ve tedavi olan hasta sayısını artırmak için yeni hasta koltukları aldık. Dünya’da kullanılan en son teknoloji ürünlerive malzemeleri fakültemize kazandırdık. Bugün Avrupa’da ve Amerika’da diş tedavisinde ne tür cihazlar kullanılıyorsa bizde onları kullanıyoruz. Fakültemiz bünyesinde en kaliteli malzemeleri kullanarak hastalarımıza hizmet sunuyoruz. İlerleyen zamanlarda diğer kliniklerimizde de yenilemeler yapacağız” diye konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi olarak Konya ve çevre illerden gelen hastalara bugüne kadar kaliteli ve başarılı hizmetler vermenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Dekan Prof. Dr. Öztürk, “Fakülte olarak kurulduğumuz günden bu yana 27 yıldır sağlıkta hizmet kalitesinin standartlarını her zaman yükseltmeye çalışıyoruz. İnsan sağlığını odak noktamız yaparak hastalarımızın memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda klinik hizmetlerimizin de kalitesini geliştiriyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel’in fakültemize desteklerinin son derece önemli olduğunu belirterek kendisine teşekkürlerimi ifade etmek isterim” dedi.

8 bölüm ve 9 kliniği kapsayan modernizasyon çalışmaları, ilk etapta hasta yoğunluğunun üst düzeyde olduğu Tedavi, Endodonti, Periodontoloji ve Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) Kliniklerinde başladığı belirtildi.
Kaynak: İHA